tiistai 25. helmikuuta 2020

Lentävät tähdet vuonna 2020 - tähdet 5, 2, 3 ja 4




Yhdessä Facebookin Fenghshui -ryhmässä törmäsin blogilinkkiin My Fengshui Life, Sairaustähti aktivoituu etelässä. Ihan kuin olisin omasta helmikuustani lukenut: lonkkia kolottaa ja tuntuu, että ruoansulatus on aivan jumissa vaikka vatsa toimiikin.


Kuparikello

Lentävät tähdet

No ne. Koska en ole alan asiantuntija, en osaa ryhtyä selvittämään niiden syvintä olemusta, mutta vuoden vaihtuessa ne muuttavat sijaintiaan baguan sektorilta toiselle ja aiheuttavat joko hyvää - taikka pahaa.


En löytänyt oikein miltään suomenkieliseltä sivulta aihetta tarkemmin avaavaa, eli mitä pitää pelätä, mitä toivoa ja ennen kaikkea: minkälaisilla muutoksilla saadaan lisättyä hyvää ja torjuttua pahaa.

Löysin englannikielisen nettisivun yourchineseastrolgy.com ja sieltä olen nyt lainannut ja kääntänyt seuraavan tekstin. Eli tähtien uudet paikat ja vaikutus. 

Ensin huonot, ikävät ja vähän vaarallisetkin tähdet ja korjauskeinot:

Itä, tähti 5 (erittäin, erittäin pahaenteinen ja uhkaava)
Epäsuotuisa tähti 5 lentää itään vuonna 2020. Tämä on kaikkein epätoivottavin ja epäsuotuisin tähti. Sen uskotaan enteilevän katastrofeja, onnettomuuksia, kiistoja, vahinkoja ja verenvuotoa.

Jos pääovi, ikkuna, istuin, sänky tai liesi on talon itäosassa, se lisää riskiä erilaisiin pieniin onnettomuuksia, loukkaantumisiin, menetyksiin ja riitoihin.  Kannattaa olla erityisen varovainen. 

Idässä ei vuonna 2020 pitäisi rikkoa maan pintaa tai asettaa sinne punaisia ​​tai keltaisia ​​esineitä. Alueella tulee välttää myös kovia ääniä ja jatkuvaa meteliä. Keittiön tai kylpyhyoneen remontoimista ei suositella tällä alueella tänä vuonna. Myös liikaa maaelementtiä, tai sen värejä, mm. keltaista ja beigeä, kannattaa rajoittaa idässä.

Fengshui korjaukset:
Jos etuovi, makuuhuone tai keittiö sijaitsee itäpuolella, lattialle voi laittaa harmaan tai valkoisen maton (metalli) ongelman ratkaisemiseksi. Ruukkukasvit kannattaa poistaa idässä sijaitsevasta olohuoneesta tai toimistosta.


Liikennesääntöjä kannattaa noudattaa erityisen huoellisesti ja välttää mm. vaarallisia urheilulajeja.

Alueela kannattaa tänä vuonna tehostaa metallielementtiä. Kuusiputkinen, metallinen tuulikello sopii Idän alueelle nyt hyvin. Sinne voi laittaa myös viiden keisarin kolikot, metalliset Pi Xiu- patsaat tai kuparikellot johtamaan pahat henget ja vaarat pois.

Suolapuhdistus on tehokas ja turvallinen tapa vähentää alueen negatiivisia vaikutuksia.



Kuvalähde Amazon.com


ETELÄ, tähti 2 (hyvin pahaenteinen, uhkaava)
Tähti 2 on pahaenteinen. Se altistaa sairauksille, kivulle ja onnettomuuksille. Vuonna 2020 se lentää etelään. Vääränlainen Fengshui tällä alueella saattaa lisätä perheenjäsenten sairauksia, parien erimielisyyksiä ja onnettomuuksia perheelle. 

Tähti 2 vahingoittaa Tai Suita (tasapaino ja järjestys) ja  pahojen henkien voima voi olla vahva. Nyt kannattaakin pitää erityisen hyvää huolta taloudesta ja huolehtia omasta terveydestä ja hyvinvoinnista.


Fengshui korjaukset:

Paras ja tehokkain tapa lievittää tämän tähden vaikutusta on käyttää etelän alueella maaelementtiä ja puuta, kuten puisia veistoksia, saviesineitä ja ruukkuun istutettuja viherkasveja. Maa tehostaa metallia ja metalli heikentää huonoa yin-energiaa.


Metalliesineet, kuten viiden keisarin kolikot, kupariset Pi Xiu -veistokset  ja pullokurpitsa, jolla on voimakas positiivinen energia, poistavat pahat energiat ja tasapainottavat tähden negatiivista vaikutusta. 

Työhuoneessa tai toimistossa kannattaa käyttää myös edellä mainittuja metalliesineitä talouden turvaksi ja positiivisen energian lisäämiseksi.

Jos etuovi, makuuhuone tai keittiö on suoraan itään, lattialle voi laittaa harmaan tai valkoisen maton ongelman ratkaisemiseksi.

Kuten idässä, myös etelässä suolapuhdistus on tehokas ja turvallinen tapa vähentää alueen negatiivisia vaikutuksia.


Pullokurpitsalyhtyjä, kuvalähde Picuki.com

POHJOINEN: tähti 3  (pahaenteinen, uhkaava)
Tähti numero kolme lentää  vuonna 2020 suoraan pohjoiseen. Se on kiistelevä ja riitaisa  tähti, jonka elementti on puu. Se voi ruokkia oikeudenkäyntejä, riitoja, kiistoja ja varkauksia. 

Jos etuovi, kirjoituspöytä tai sänky on tähän suuntaan, saattaa seurata oikeusjuttuja, turhautumista liike-elämässä tai sairastelua. Rotan vuonna 2020 kannattaa rauhoittua, koska riski joutua riitoihin on suuri. 

Väärin järjestetty pohjoinen saattaa johtaa epävakaaseen perheonneen ja taloudellisiin menetyksiin. Samaan aikaan perheenjäsenet kärsivät iho-, maksa- ja sappisairauksista.

Fengshui korjaukset:
Tämän tähden elementti on puu, ja sen pahoja henkiä hillitsee metalli. Metalliset Feng Shui -esineet, kuten Pi Xiu, kengän muotoinen valuharkko ja Bagua-peili, voivat ajaa pahat henget pois. Pohjoisessa ei nyt pitäisi olla sänkyä, työpöytää tai muita sellaisia paikkoja, joissa oleskellaan pitkään.

Tänä vuonna pohjoisen alueella tulisi välttää maanpinnan rikkomista, koristeellisuutta ja vihreitä tai sinisiä kasveja. Sen sijaan kaksi kivistä leijonapatsasta auttavat pysymään poissa riidoista. 


Jos etuovi, makuuhuone tai toimisto on tähän suuntaan, sisäänkäyntiin tai huoneeseen kannattaa lisätä tulielementtiä, jotain punaista tai violettia.


Kengän muotoinen valuharkko, kuvalähde www. shopee.com.my

LOUNAS: tähti 4  (pahaenteinen, uhkaava)
Tähti numero neljä lentää lounaaseen vuonna 2020. Tämä tähti liittyy opiskeluun, uraan ja maineeseen. Tavallisesti se on hyvä tähti esim. opiskelijoille, mutta tänä vuonna, 2020, se ei ole suotuisassa asemassa.

Fengshui korjaukset:
Perheen opiskelijoiden, etenkin miesten, kirjoituspöytä tai sänky kannattaa sijoittaa kodin lounaisosaan oppimisen tehostamiseksi.

Ikivihreät kasvit, mm. havut, lounaassa parantavat ilmansuunnan Fengshuita. Lounaaseen voi asettaa myös pagodin tai kynätelineen Fengshuita parantamaan.

Perinteinen kiinalainen sivellinteline

Eli tässä nyt aluksi ohjeita lentävien tähtien pahojen vaikutusten lievittämiseen. Ohjeet ovat toki hyvin pinnallisia, ja kuten sanottua, en ole asiantuntija, mutta toivottavasti tästä suomennoksesta on jollekulle iloa. Ja virheistä saa huomauttaa, korjaan ne mielelläni!

EDIT:
Ryhmässä tuli konsultilta lohduttava lisäys ja bloggausta on hieman muokattu. Tässä korjaukset lyhyesti:
  • Aasialaiseen kulttuuriin kuuluu katastrofeilla ja vararikolla pelottelu. Samat energat ovat olemassa kodeissa ja työpaikoilla jokaisena vuonna.
  • Lentävät tähdet eivät aiheuta mitään, ne vain julkituovat heikkoutemme ja vahvuutemme.
Eli: ei tarvitse lähteä hysteerisenä nettikauppoja koluamaan ja onnenkaluja etsimään, todennäköistä on, että vuodesta "selviää" ilmankin.

Kiitos, Paula Parjo!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos käynnistä, kommentit ilahduttavat!