perjantai 28. helmikuuta 2020

Lentävät tähdet vuonna 2020 - tähdet 9, 8, 1, 7 ja 6

Eli nyt loput tähdet...

Näitä minun tähti -bloggauksia lukiessa kannattaa muistaa, että tämä on hyvin, hyvin, hyvin kevyt pintaraapaisu lentävien tähtien sielunelämään ja niiden vaikutuksiin. Kuten viisaammat tietävät kertoa, kodin Fengshui ja lentävien tähtien vaikutus riippuu paljon muustakin kuin vain kristalleista ikkunoissa tai oikean värisistä seinistä tai matoista.

Mutta. Mukavaahan se on raapaista vaikka vain vähän pintaa. Ja jos innostusta riittää, aiheesta löytyy kirjallisuutta ja tietojaan ja ymmärrystään voi syventää vaikka Fengshui -kursseilla.

Mitä näiden molempien bloggausten kuvitukseen tulee, en ole laittanut näitä kuvia niinkään ostoslistaksi tai "sisutusvinkeiksi", mutta o
n ollut kiinnostavaa oppia ja nähdä millaisia esineitä nämä Fengshui -tehosteet ovat, niitä kun vilahtelee alan teksteissä melko taajaan. Kiinalaisten estetiikka ja sisustustyyli poikkeavat suuresti meikäläisistä, mutta on siellä kauniita ja kivoja yksittäisiä esineitä joita voisin harkita jopa hankkivani.

Tuulikelloja löytyy moneen makuun


Esim. tuulikelloja roikkuu Suomessakin monen talon parvekkeella tai ulko-oven läheisyydessä, mutta tuskin niitä ripustellessa monikaan on ajatellut ripustavansa perinteistä, kiinalaista fengshui -tehostetta. Pi Xiu -rannekorukin on kaunis, ehkä joskus hankinkin sellaisen. Ja niitä punaisella silkkinauhalla koristeltuja, reiällisiä onnenrahoja...

Markkinoilta löytyy niin krääsää, kuin oikeasti arvokkaita esineitä. On tietysti jokaisen oma asia, mitä haluaa hankkia, mutta

eivät Fengshui -tehosteetkaan mitään taikakaluja ole 

jotka yksin toisivat onnea, rakkautta ja rahaa, mutta jos niistä löytyy mieleisiä, niin miksipä niitä ei voisi hankkia. Mutta nyt niihin tähtiin:

LÄNSI: Tähti 9 (tehokas)

Tähti yhdeksän siirtyy länteen vuonna. Se on "juhlatähti", joka symboloi kaikkea juhlallista ja lupaavaa. Kun alueen Fengshui on kunnossa, toiveilla ja aikeilla (häät, perheenlisäys, ylennys, valmistuminen jne.) on paremmat edellytykset toteutua. Alueen huono järjestely mm. lisää riskiä sairastua, epäonnistua rakkaudessa ja joutua huonompaan taloudelliseen tilanteeseen.

Nukkuminen ja oleilu lännessä hyödyttävät työtä ja lisäävät onnea ja mahdollisuutta vaurastumiseen.

Tähden aktivoiminen
Alue kannattaa pitää puhtaana ja siistinä, kevyenä ja ilmavana ja toivottaa tähti tervetulleeksi tuomaan iloisia tapahtumia ja hyvää elämää. Kylin-koriste korostaa tähden voimaa. Hyvä valaistus ja punainen tässä suunnassa parantavat alueen Fengshuita.

Jos pernan tai mahalaukun toiminnassa on häiriöitä, terveyteen on syytä kiinnittää erityistä huomiota.


Jiu Chao, engl. Nine Gold Ingot Charm, tuo vaurautta.
Kuvalähde uniquefengshui.com

LUODE: Tähti 8 (erittäin tehokas, hyvä)
Kahdeksas tähti edustaa vaurautta ja onnea. Vuonna 2020 se sijaitsee luoteessa. Suunta on erityisen hyvä perheen miehille. Kun kodin Fengshui luoteessa on hyvä, se antaa mahdollisuuden vaurauteen ja uralla etenemiseen, kaikkeen hyvään ja positiiviseen. Huono Fengshui puolestaan ruokkii taipumusta sairasteluun, myös talouden heikkenemiseen. 

Tähden aktivoimien
Kodin luoteisosa kannattaa pitää nyt erityisen siistinä ja puhtaana. Varallisuutta lisäävät luoteeseen avautuva ovi tai ikkuna, nojatuoli ja sänky. Jos sisäänkäynti on luoteessa, sisäänkäynnin läheisyyteen kannattaa lisätä tulielementtiä, väreistä punaista tai violettia. Myös Pi Xiu -patsas ylläpitää ja houkuttelee vaurautta.


Pi Xiun voi laittaa myös ranteeseen.
Kuvalähde qoo10.com

KOILLINEN: Tähti 1 (erittäin hyödyllinen)
Tähti numero 1 on "kahdeksan onnen tähti", eli hyvä tähti millä tahansa baguan alueella. Tänä vuonna se on koillisessa ja siellä se vahvistaa uraa, vaurautta ja rakkautta. Erityisen hyvä tähti se on niille, jotka etsivät rakkautta ja parisuhdetta.

Kun koillisen Fengshui on kohdillaan, siitä hyötyy maine ja omaisuus. Jos ei, se saattaa altistaa sairauksille ja huonoille ihmissuhteille. Mikäli sisäänkäynti tai talon pääty sijaitsee talon länsiosassa, se ruokkii suosiota, yhteisöllisyyttä ja lasten opiskelua.

Tähden aktivoiminen
Jos etsii sitä oikeaa, alueella kannattaa käyttää parisuhdetta symboloivia kuvia tai esineitä. Alueen hyvä Fengshui parantaa ihmissuhteita ja omaa suorituskykyä esim. työelämässä.

KESKUSTA: Tähti 7 (muuttuva)
Seitsemäs tähti siirtyy nyt kodin keskiosaan. Tähti edustaa metallielementtiä ja sen vaikutus muuttuu imansuunnasta riippuen. Joskus se on hyvä, joskus huonompi, ja sitä pitää joko vahvistaa tai heikentää vuodesta riippuen. 

Tänä vuonna tähden asema hyödyttää erityisesti luovien alojen harjoittajia ja kaiken uuden luojia. Tämä mahdollisuus kannattaa hyödyntää.

Tähden aktivoiminen
Kodin keskiosa kannattaa nyt pitää mahdolliismman tyhjänä ja ainakin poistaa kaikki vaaraa tai sairautta aiheuttavat tai symboloivat esineet. Kylin-patsaspari karkottaa pahat henget ja lisää vaurautta. 

Mikäli makuuhuone tai keittiö on talon keskiosassa, sinne kannattaa lisätä vesielementtiä esim. värinä.
Kylin -patsaat, kuvalähde imall.com

KAAKKO: Tähti 6 (muuttuva)
Tähti 6 on siirtynyt täksi vuodeksi kaakkoon. Ollessaan parhaimmillaan se tuo tullessaan menestystä ja vaurautta, huonoimmillaan riitoja, onnettomuuksia ja taloudellisia menetyksiä. 

Kaakko ei ole sille suotuisin suunta. Ylipäätään vuoden 2020 ennustetaan olevan taloudellisesti heikko, varsinkin sijoitukset mm. tieteen ja tekniikan aloilla, maataloudessa, kaivostoiminnassa tai kiinteistöissä voivat olla vaarassa. Työtä tai uutta työpaikkaa etsivien on syytä järjestää tämä alue erityisen hyvin.

Fengshui korjaukset:
Nojatuolin tai sängyn ei pitäisi tänä vuonna sijaita kaakossa. Peilejä, vaateripustimia tai metalliesineitä ei tulisi laittaa myöskään tälle alueelle. Terveyteen on syytä kiinnittää huomiota mikäli pernan tai vatsan toiminnassa on häiriöitä.

Kaakossa hyvää energiaa voi vahvistaa aidolla vuorikristallilla ja lisätyllä maaelementillä, joko väreinä tai muotoina.


Kuvalähde mysticalbreath.com

Kuten edellisessä bloggauksessani Lentävät tähdet - 5,2,3 ja 4, haluan tässäkin korostaa, että en ole Fengshuin asiantuntija. Teksti on melko suora käännös englanninkieliseltä sivulta yourchineseastrolgy.com.

Googlehauissani törmäsin myös sivuun fengshuiweb.co.uk. Englantia taitavalle sieltä löytyy paljon tarinaa aiheesta.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos käynnistä, kommentit ilahduttavat!